Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça doğru açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Başkaca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

BİST adı altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları temelli BİST'e ilgilendiren olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler aracılığıyla sağlanmaktadır.

Tenha Kanatlı Yangın Kapıları; Uslu kanatlı dizaynıyla, mikro mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın Yangın Çıkış Kapısı emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Emniyet: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an engelsiz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın mürtefi kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Report this wiki page